ΥπηρεσίεςΑν χρειάζεστε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες υπηρεσίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το support team τις εταιρείας μας πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν.

Υποστήριξη εφαρμογής

Οι υπηρεσίες υποστήριξης της εφαρμογής παρέχονται μέσω email και μέσω του συστήματος μηνυμάτων του craad της εταιρείας μας, ο πελάτης στέλνει email ή μήνυμα μέσω της εφαρμογής craad της εταιρείας μας και το support team παίρνει τα κατάλληλα μέτρα για να παρέχει την απαιτούμενη βοήθεια το συντομότερο δυνατό.

  • i) Βασική υποστήριξη (χωρίς κόστος) [Request Support]
  • ii) Υποστήριξη εφαρμογής Level 1 (180/έτος) (tickets με υψηλότερη προτεραιότητα) [Request Support]
  • iii) Υποστήριξη εφαρμογής Level 2 (250/έτος) (tickets με την υψηλότερη προτεραιότητα) [Request Support]

Όσο υψηλότερη είναι η προτεραιότητα του ticket σας, τόσο πιο γρήγορα η ομάδα υποστήριξής μας θα αξιολογήσει και θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση του ticket σας. Όταν ένας πελάτης ζητά υποστήριξη, το σύστημα δημιουργεί ένα ticket και του δίνει προτεραιότητα βάση του επιπέδου υποστήριξης του πελάτη. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας πελάτης με επίπεδο υποστήριξης 2 υποβάλει ένα ticket, όλα τα προηγούμενα ticket θα μετακινηθούν προς τα πίσω στην ουρά. Τα ticket με ίδια προτεραιότητα εξυπηρετούνται με προτεραιότητα ημερομηνίας υποβολής.

Υποστήριξη Server

Οι υπηρεσίες υποστήριξης server παρέχονται μέσω email και μέσω του συστήματος μηνυμάτων του craad της εταιρείας μας, ο πελάτης στέλνει email ή μήνυμα μέσω της εφαρμογής craad της εταιρείας μας και το support team παίρνει τα κατάλληλα μέτρα για να παρέχει την απαιτούμενη βοήθεια το συντομότερο δυνατό. Η υποστήριξη server μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε με τον υπολογιστή στον οποίο έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή, ακόμη και με την αρχική εγκατάστασης της εφαρμογής. Αυτή η υπηρεσία προσφέρετε μόνο απομακρυσμένα μέσω SSH ή VNC. Δεν υποστηρίζονται εφαρμογές όπως το teamviewer και το any admin.

Υποστήριξη level 1 [Request Support]

Κανονικό60€ / ώρα
Σαββατοκύριακα κ καθημερινά μετά τις 18:0080€ / ώρα
Αργίες κ Γιορτές100€ / ώρα

Υποστήριξη level 2 [Request Support]

Με μηνιαία σύμβαση 100 € / μήνα που συμπεριλαμβάνει 3 ώρες το μήνα. Αν ξεπεραστούν οι 3 ώρες, το κόστος κάθε έξτρα ώρας ανέρχεται σε 40€ ή 60€ σε περιπτώσεις αργιών και μετά τις 00:00. Οι ώρες της συμβάσης δεν μεταβιβάζονται στους επόμενους μήνες. Ελάχιστος χρόνος συμβάσεις 12 μήνες.

Συμβουλευτική

Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να ενσωματωθεί μια νέα εφαρμογή στην επιχειρηματική σας διαδικασία επειδή η διαδικασία φαίνεται πολύ περίπλοκη ή μπορείτε να παρέχετε πολλές λύσεις για το ίδιο πρόβλημα. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας δημιουργήθηκαν για να σας βοηθήσουν με αυτήν τη δύσκολη διαδικασία. Λόγω προβλημάτων (covid-19) οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες θα εκτελούνται μόνο μέσω skype, zoom ή slack. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες ξεκινούν από 30€ / ώρα.

[Request help]

Προσωπική εκπαίδευση

Η προσωπική εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει τους υπαλλήλους σας μειώνοντας δραματικά την καμπύλη εκμάθησης. Οι εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες παρέχονται μέσω Skype. Για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, τα μαθήματα πραγματοποιούνται ατομικά. Η εκπαιδευτική υπηρεσία έχει συγκεκριμένα θέματα, ωστόσο, μπορείτε επίσης να ζητήσετε στοχευμένη εκπαίδευση, όπως εκπαίδευση για το προσωπικό πληροφορικής της επιχείρησής σας.

[We require your services]

Μαθήματα

Έχετε απορίες σχετικά με τις δυνατότητες ή τις χρεώσεις και χρειάζεστε βοήθεια;